dne 11.03.2021

Kraj: Primorska

 

»Moji načrti se lahko sesujejo,
moj smisel v mojem življenju se lahko spremeni,
vendar: vedno obstaja nekdo,
vedno obstaja nekaj, za kar lahko živim.«  

VABILO

NA LOGOTERAPEVTSKA SREČANJA V SKUPINI ZA OSEBNOSTNO RAST

 

» Moj kompas v ranljivosti«

 

Na naših srečanjih se bomo učili prepoznavati in krepiti svojo sposobnost odločanja. Odkrivali bomo smiselnost slehernega trenutka v življenju in razvijali kljubovalnost duha, ko občutimo trpljenje, smo v stiski in težavah. Spodbujali bomo pogum, da bi zmogli soustvarjati svoje življenje kljub neljubim razmeram in vselej dostojanstveno pozdraviti novo jutro. In še in še.

Dobrodošel bo tudi humor, ki nam bo pomagal, da ustvarimo razdaljo med seboj in čimerkoli že. Da lahko zadihamo, se dvignemo in opogumljeni gremo naprej.  

Srečanja bodo potekala ob torkih od marca do junija letos od 9.30 do 11.30 v SReČNI hiši na Tumovi ulici 5 v Novi Gorici.

Prvo srečanje bo v torek, 16. marca letos ob 9.30. Predvidena so tri srečanja na mesec. Skupino bo vodila Sanja Tošev, univ. dipl. teol. in študentka logoterapije.       

Obvezne so predhodne prijave na telefonsko številko 051 322 436 do  15.3.2021     

UDELEŽBA JE BREZPLAČNA  

 

  Covid logoti1

PROJEKT COVID-19 PSIHOSOCIALNA POMOČ IN SVETOVANJE TER PRAVNO SOCIALNI SERVIS ZA RANLJIVE SKUPINE   NA PRIMORSKEM PODROČJU. PROJEKT SOFINANCIRATA REPUBLIKA SLOVENIJA IN EVROPSKA UNIJA IZ EVROPSKEGA SOCIALNEGA SKLADA.