Spletna stran Zavoda Karitas Samarijan

Spletna stran Zavoda Karitas Samarijan ima namen obveščanja in ozaveščanja javnosti na področju sociale in je last Zavoda Karitas Samarijan. Avtorji spletne strani: besedila, fotografij, videa, dizajna, programiranja so navedeni v kolofonu spletne strani.

Zbiranje osebnih podatkov

Kontaktni obrazci

GDPR dovoljenje:

V Zavodu Karitas Samarijan bomo podatke, ki jih boste navedli v kontaktnem obrazcu, uporabili za ohranjanje stika z vami in posredovanje informacij

ONEMOGOČANJE PIŠKOTKOV

Spletna stran vas o ob prvem obisku vprašala, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vašem računalniku. Spletna stran optimalno deluje le, če so vsi piškotki omogočeni. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate s pomočjo izbranih nastavitev spletnega brskalnika. Katere piškotke uporabljamo boste izvedeli, če kliknete gumb izvedi več v desnem spodnjem kotu spletne strani.

S kom delimo vaše podatke

Podatkov zbranih na naših spletnih straneh ne delimo z nikomer, naših baz ne prodajamo ali posojamo nikomur.

Vaši kontaktni podatki

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov je Milena Brumat, dosegljiva na elektronskem naslovu: milena.brumat@zavodsamarijan.si 

OBDELAVA PODATKOV:

Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno.

NAMEN:

Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

PRAVNA PODLAGA:

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

VAŠE PRAVICE:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: milena.brumat@zavodsamarijan.si ali po pošti na naslov:

ZAVOD KARITAS SAMARIJAN
Ulica: SKALNIŠKA 1
Kraj: SOLKAN 
Poštna številka:  5250

Tel. štev.: 05/ 3300234 ali 031 655 961(Milena Brumat, direktorica)
Fax štev.: 05/3300234

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri Zavodu Karitas Samarijan ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.